Management Support

Binnen de wereld van Management Support vervul ik de spilfunctie binnen een dynamische werkomgeving. Naast de ondersteuning van het management, voel me tevens verantwoordelijk voor het gehele secretariaat en ben ik altijd op zoek naar projecten die betrekking hebben op optimalisatie.

Vanuit mijn expertise denk ik graag mee in verbeterprocessen en zoek ik mijn uitdaging door het onderste uit de kan te halen. Mijn sterke persoonlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat projecten op een leuke en doeltreffende manier uitgevoerd worden.

Vanwege mijn enorme passie voor dit vakgebied, stel ik hoge eisen aan de kwaliteit van Management Support. Mindset en wilskracht zijn belangrijke bouwstenen om het secretariaat te professionaliseren. Middels een brainstormsessie zullen doelen helder worden en kan er vanuit daar gewerkt worden aan verbetering.

Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat het secretariaat staat als een huis en dat de ondernemingsdoelen, mede hierdoor, behaald worden. Ik ben namelijk van mening dat ondersteuning, passend bij de cultuur van jouw onderneming, bijdraagt aan een succesvolle bedrijfsvoering.
Overige ondersteuning

Administratie
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Partner
Procesbewaker & meedenker
Meer informatie
Previous
Next

 

 

 

METNatalia l www.metnatalia.nl l info@metnatalia.nl l 06 – 57 04 53 59

KVK: 80556574
BTW-id: NL003455734B62 

© 2020 METNatalia l Alle rechten voorbehouden.